• DOLAR 32.6
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2496.8
  • ...
Belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına hayvan barınakları konuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Çalışma kapsamında Tatvan belediyesi tarafından yaptırılan kedi evleri ve köpek kulübeleri, Tatvan Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi görevlileri tarafından kentin farklı noktalarına bırakıldı.

 

Yıl içinde sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayan Tatvan Belediyesi, yeni bir çalışmaya daha imza atarak kış aylarının gelmesi ve soğuk havaların kendini hissettirdiği bugünlerde, ilçe genelinde belirlenen noktalara kedi evleri ve köpek kulübeleri yerleştirdi.

Tatvan Belediyesi Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli Veteriner Teknikeri Ömer Atış, Tatvan Belediyesi olarak 2013 yılında sokak hayvanları ile ilgili çalışmalara başladıklarını belirtti.

Atış, "Tecrübeli ve bu alanda kendini yetiştirmiş bir ekip olarak, Tatvan’da ve bölgemizin ve ülkemizin değişik il ve ilçelerine de bu çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Özellikle şunu belirtmek isterim ki Tatvan Belediyesi, büyükşehir belediyelerine örnek teşkil edecek çalışmalar gerçekleştiriyor. Bugün de belediye başkanımızın talimatıyla ilçemizin farklı noktalarına kedi evi ve köpek kulübeleri bıraktık. Bu konuda halkımız çok duyarlıdır. Elinden geleni yapıyor. İnsanlarımız merhametlidir. Ben İstanbul'da çalıştım. Orada zehirleme vakalarına rastlıyorduk. Yaklaşık 10 yıldır burada çalışıyorum, zehirleme vakalarına rastlamadım. İnsanlarımızın duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Emin Geylani’ye, Hayvan Hakları Federasyonu'na (HAYTAP) teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir