• DOLAR 32.371
  • EURO 35.047
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Hırsızların çaldığı araç emniyet mensupları tarafından bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

29 Aralık günü Gazi Mahallesindeki ikametinin önünde aracı çalınan Fuat Arman için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Birimi Hırsızlık Büro Amirliği tarafından çalışma başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ekiplerin yaptıkları çalışma kapsamında 28 işyeri ve Mobese güvenlik kameraları incelenerek 72 saatlik yapılan çalışma kapsamında aracın Doğubayazıt ilçesinde olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, "İlimiz Gazi Mahallesinde 29 Aralık tarihi sabah saatlerinde çalınan 04 AB 676 plakalı minibüsün çalınması olayıyla alakalı olarak; Asayiş Şube Müdürlüğünce görevlendirilen özel ekibin il merkezinden Doğubayazıt’a kadar adım adım iz sürülerek çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma kapsamında, 28 işyeri ve KGYS (Mobese) kameralarının 72 saat incelemesi sonucunda Asayiş Şube Müdürlüğü ve Doğubayazıt İlçe Emniyet görevlilerinin koordineli ve özverili çalışmaları sonucunda araç Doğubayazıt ilçesinde bulunmuş ve failler ile alakalı çalışmalar devam etmektedir." denildi.

Emniyet görevlilerinin ilçede ele geçirdiği aracı, sahibi Fuat Arman'a teslim ettikleri öğrenildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir