• DOLAR 32.528
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.104
  • ...
Van`a yeni defterdarlık binası yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Defterdarı Yücel Öz, `Vergi Haftası` etkinlikleri kapsamında beraberindeki Defterdar Yardımcısı Doğan Adıgüzel, Vergi Dairesi Müdür Vekili Nihat Direk, Gelir Müdür Vekili Vedat Gelişkan, Gelir Uzmanı İnayet Sağlam ile birlikte VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu`nu makamında ziyaret ederek Vergi Haftası`nda yapılan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

Van`a yeni bir Defterdarlık binası yapacaklarını söyleyen Defterdar Öz, yapacakları binanın TOKİ tarafından yapılacağını ve mimari projesinin ise Defterdarlık tarafından hazırlatıldığını dile getirdi. Öz, \"Temennimiz bu ile kalıcı bir hizmet binası kazandırmaktır. İki bloktan oluşacak olan binamızda ayrıca konferans, eğitim ve toplantı salonu da bulunacaktır\" dedi.

 

Nadiroğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vergi Haftası`nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Van`ın özellikle son yıllarda hızla gelişen büyüyen bir kent olduğuna dikkat çeken Nadiroğlu, \"Temennimiz üyelerimizin hizmet alabileceği güzel bir mekana kavuşmasıdır.\" ifadelerini kullandı. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir