• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
CHP, 'Noel Baba'ların' toplumda kabul görmesi için mi çabalıyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusuf Can – Haber Yorum

“CHP'nin elindeki Maltepe Belediyesi, yeni yılı mahallelerde düzenlediği bando gösterisi ve müzik programıyla karşıladı.
Maltepe Belediye Başkanı CHP'li Ali Kılıç'ın talimatıyla süslenen 2 otobüs ile Küçükyalı, Zümrütevler, Fındıklı, Aydınevler ve Girne mahallelerinde dolaşan bando ekibi, vatandaşlara müzik dinletti.”

Şarkıların çalındığı  konserler sonrasında Noel Baba kılığına giren belediye çalışanları, vatandaş ve özellikle çocuklara baston şeker, yılbaşı süsü, şapka, gözlük ve dergi dağıttı.

Başında bulundukları il ve ilçe merkezlerine ilk iş olarak HEYKEL dikerek sembol gösterme yarışına giren CHP'li belediyelerin İslami sembolleri göz ardı etmelerine alışsak da NOEL BABA' gibi tamamıyla bu topraklardaki değerlere uzak figürlerin toplumda kabul görmesi için işgücü ve maddi emeğin sarf edilmesi anlaşılır bir şey değil.

Daha önce bazı özel şirketlerin Yılbaşı ve Noel Baba kıllığını sıradanlaştırma çabaları görüldü ancak birer Kamu Kurumu hüviyetindeki Belediyelerin bu reklam çabasında önayak olmaya yönelmeleri kabul edilebilir bir durum değildir.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir