• DOLAR 32.565
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.28
  • ...
Başörtülü hâkimleri hedef aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Temeli, İslam düşmanlığı üzerine kurulan olan CHP zihniyeti, bu genetik özelliğini günümüzdeki uygulayıcılarına da aktarıyor.

Camileri ahıra çeviren, ezanın aslını değiştiren, âlimleri asan, başörtüsünü yasaklayan CHP’nin bir asırlık bu tıynetini ırsi olarak içerisinde barındıran günümüz İslam düşmanları, her fırsatta İslam'a olan kinlerini kusuyor.

Bu güruhun son temsilcilerinden biri eski Kültür Bakanlığı ile Denizcilikten Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerini üstlenen, halen CHP Parti Meclisi Üyesi olan Fikri Sağlar oldu.

CHP'li Sağlar katıldığı bir televizyon programında başörtülülere karşı ayrımcılık ve nefret söyleminde bulunarak "Türbanlı bir hâkimin benim haklarımı koruyacağı konusunda kuşkum var." dedi.

28 Şubat'ın yasakçı zihniyetini hala taşıdığını açıkça belli eden Fikri Sağlar, "Kendimden söylemek istiyorum ben yargılandığım zaman türbanlı bir hâkimin karşısına gittiğimde benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takıyor. Bununla mücadele edilmeli." ifadelerini kullandı.

Moderatör Şirin Payzın'ın da Sağlar'ın sözlerine tepki vermeyerek kafa sallaması dikkat çekti.

Fikri Sağlar'ın başörtülü hâkimleri hedef alan açıklamaları sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası kullanıcılar Fikri Sağlar'ı eleştirdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir