• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Dikgöz'ün ziyaretleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR heyeti, önce İstiklal Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek sorun sıkıntılarını dinledi.

Esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları dinleyen Dikgöz, hayırlı işler temennisinde bulunarak her zaman olduğu gibi bu zor süreçte de esnafın yanında olacaklarını ve yaşadıkları sorunların çözümü için aracı olacaklarını belirtti.

Millet Bahçesi’nde halkla bir araya gelerek HÜDA PAR’ın misyonunu anlatan Dikgöz, halkın taleplerini dinledi.

Otoparkı hizmete açılan ancak pandemiden dolayı tam açılmayan Millet Bahçesi'nin şehre güzellik kattığını dile getiren Dikgöz, burada halkla bir araya gelerek sohbet etti. Bu tür bahçelerin sayısının arttırılması taleplerinin olduğunu ifade eden Dikgöz, Millet Bahçesi'nin Eskişehir’e ve halka hayırlar getirmesini diledi.

Ziyaretleri kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek'i makamında ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, Müftülük faaliyetleri hakkında bilgi alıp çalışmalarında başarılar diledi.

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz ve heyetinin son ziyareti BBP Eskişehir İl Başkanlığı'naydı. HÜDA PAR heyetini BBP İl Başkanı Şaban Bozbal ve yönetimi karşıladı. Ziyarette şehir ve ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

HÜDA PAR İl Başkanı Dikgöz, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. BBP İl Başkanı Bozbal ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir