• DOLAR 32.333
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2282.641
  • ...
Barak: `Yerleşim Birimleri İnşaatını Asla ...`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist Savaş Bakanı Ehud Barak daha sonra şöyle dedi: “Amerikalılar her ne kadar bunu ifade etmeseler de onların böyle bir tavır sergileyeceklerini düşünüyorum. Rusya’nın zor ikna edileceğini düşünmekle birlikte Amerika ve Ortadoğu Dörtlüsü`nün böyle bir düşünceye karşı çıkmalarını ve böyle bir düşünceyi reddetmelerini umuyoruz.”

Siyonist gazetelerden Yediot Aharanot’un verdiği habere göre, France 24’e demeç veren Barak devamla şunları ifade etti: “Fransa’nın girişimi çerçevesinde Eylül ayından önce Filistinlilerle görüşme ihtimali %50’dir. Biz, Fransa`nın girişimini inceliyoruz.”

Batı Yaka ve Kudüs’te sürdürdükleri yerleşim birimlerine de değinen Barak şunları söyledi: “Yerleşim birimlerinin inşaatını durdurmamız mümkün değil. Yerleşimciler arasında meydana gelen doğal çoğalmaya cevap vermemiz gerekir. Dolayısıyla onlara evler, çocuklarına da parklar ve okullar inşa etmemiz gerekir. Bundan Filistinlilere ne? Yerleşim birimlerinin inşaatı Filistinlileri fazla ilgilendirmemesi gerekir”.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir