• DOLAR 32.567
  • EURO 34.743
  • ALTIN 2414.797
  • ...
Öğretmenlerini geri istiyorlar!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Yenişehir ilçesinde bulunan Aydınlıkevler İlköğretim Okulu 3-G sınıfı öğrencileri ve velileri, yaklaşık olarak 6 ay önce başka bir okula tayini çıkan öğretmen Leyla Korkmaz`ın geri gönderilmesini istiyorlar. Öğrenciler, seslerini duyurabilmek için okul önünde pankart açarken, velileri ise basın açıklaması yaptı.


Bir öğrenci velisi tarafından okunan basın açıklamasında, \"Leyla öğretmen iki yıl boyunca çocuklarımızı okuttu. Çocuklarımız kendisinden gayet memnundular. Kendisi de öğrencilerinden memnundu. Yaklaşık 6 ay önce tayini çıkarılıp, başka bir okula gönderildi. Kendisine alışan çocuklarımız, öğretmenlerini geri istiyorlar. Bu amaçla İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne başvurduk, fakat bir sonuç alamadık. Son olarak Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan`a da başvurduk, fakat ondan da bir sonuç çıkmadı. Öğrenci velileri olarak, öğretmenimizin bir an önce geri gelmesini istiyoruz\" denildi.


Basın açıklamasında pankartları ile hazır bulunan öğrenciler de, öğretmenlerinin bir an önce geri gelmesini istediklerini belirttiler. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir