• DOLAR 32.525
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2428.403
  • ...
Kısıtlamada tatile çıkıyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçen yıl Mart ayında Türkiye'de ilk vakaya rastlanan korona ile mücadelede istenilen başarı elde edilemiyor.Plajlarda maske-mesafe-hijyen twitleri atanlardan dolayı yaz ayında istenilen başarı yakalanamadı.Şimdi de yılbaşı dolayısı ile uygulanacak olan 4 günlük kısıtlamanın ne gibi sonuçlar doğuracağı merak konusu. Çünkü binlerce kişi 4 günlük kısıtlama öncesi Bodrum’a akın etti.170 binlik  şehrin nüfusu bir anda 900 bine fırladı.

İlçede trafik durma noktasına gelirken, araç kuyrukları kilometrelerce uzadı. Pansiyon, apart tipi konaklama hizmeti veren işletmeler yüzde 70 oranında doluluk oranını yakaladı. Kısıtlamalardan dolayı Bodrum'u tercih eden binlerce vatandaş ilçeye giriş yapmaya başladı. Muhtemelen Bodrum dışındaki turistik yerler de tıklım tıklımdır.

Bodrum girişinde başlayan ve Turgutreis, Yalıkavak, Göltürkbükü istikametine giden tüm yol güzergahlarında araç yoğunluğu yaşandı.

Peki korona ile mücadele adına kısıtlamaya gidilirken bu yılbaşı tatiline dönüştürülen 4 günün hesabını kim verecek. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek gerekmez mi? Tatile gidilen yerlerde önlemlere riayet edilecek mi?

Umreden ülkelerine dönenleri aylarca konu malzemesi yapan medyamız acaba Bodrumculara da bir şey der mi?

Bodrumda 6 büyük otel tesislerini açık tutmasıyla birlikte yerli turist yılbaşını Bodrumda geçirmek için otellere akın etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir