• DOLAR 32.348
  • EURO 35.162
  • ALTIN 2305.25
  • ...
SON DAKİKA
Bana müdürünü söyle sana okulunu söyleyeyim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Okul müdürleriyle bir araya gelen Vali Güvençer, bir eğitim profesörünün `bana müdürünü söyle sana okulunu söyleyeyim` sözüne vurgu yaptı. Yöneticiliğin çok ağır sorumluluk olduğuna dikkat çeken Güvençer \"Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek, en büyük başarı bence bu olur\" dedi.

 

Bingöl merkezdeki tüm okul müdürleri ve müdür yardımcıları, öğretmenevinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

 

Yemeğe Vali Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcıları Numan Tahir Şimşek, Mehmet Alper Çığ, Mutlu Akyol, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, eğitim denetmenleri başkanı, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilimiz merkez okullardaki tüm okul müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, \"Siz değerli yönetici arkadaşlarımızın gayretli ve özverili çalışmaları sayesinde Bingöl`de eğitimin her kademesindeki sorunlara çözümler getirebileceğimize inancım tamdır. Bizler de eğitim kadrosu olarak Sayın Valimizin destek ve katkıları ile Bingöl`ün eğitimdeki kalite ve seviyesini şu an bulunduğu yerden çok daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız, eğitim bugünden yarına sonuç alınacak bir olgu değildir ve süreç gerektirir. Bu bir ekip işidir. Biz de bu tecrübeli ekiple ilimizde akademik başarıyı el birliği ile daha yukarılara çıkarıp, süreci iyi yöneterek başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum\" dedi.

 

`Sizler mesleklerin zirvesinde yer alan müstesna bir mesleğin mensubusunuz` diyerek, konuşmasına başlayan Vali Güvençer, okul müdür ve müdür yardımcılarıyla beraber olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

`Bana müdürünü söyle sana okulunu söyleyeyim`
Eğitime elinden gelen maddi ve manevi desteği vereceğini belirten Vali Güvençer, \"Siz değerli eğitim yöneticileri ile el ele vererek çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayıp, ülkemizin en iyi üniversitelerine yollamalıyız. Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek, en büyük başarı bence bu olur. Birçoğunuzla yeni tanıştık bu kadar tecrübeli bir eğitim kadromuz olduğuna sevindim, çok çalışkan ve özverili bir milli eğitim müdürümüz var, onun çalışkanlığı ve gayreti sizlerin tecrübesi ile hep birlikte daha çok çalışarak eğitim konusunda ciddi adımlar atacağız. Özellikle son bir yıldır eğitim alanında büyük bir atılımın olduğunu görüyorum, bu atımlımda siz değerli eğitim yöneticilerinin çalışma azmi ve enerjisinin ürünü olduğunu söylemek istiyorum. Bir eğitim profesörünün söylediği bir söz vardır `bana müdürünü söyle sana okulunu söyleyeyim` diye. Değerli arkadaşlar yöneticilik çok ağır sorumluluktur, sizler eğitim yarınlarını hazırlayan kişilersiniz. Bu nedenle sizlerden isteğim İlimizin eğitimi için hep beraber tüm benliğimizle azimle gayret edelim. Ben şahsım ve tüm öğrenci velileri adına sizlere teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum\" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir