• DOLAR 32.582
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2431.302
  • ...
Silopi`de vergi haftası kutlamaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Silopi Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı ve çalışanları 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Silopi Kaymakamı ve Silopi Belediye başkanını ziyaret etti.


İlk ziyaret Silopi Kaymakamı Suat Demirciye oldu. Kaymakamlık makamında ziyaretlerini kabul eden Kaymakam Suat Demirci, Silopi Vergi Dairesi Müdürü Hakan Ablaklı ve kurumda çalışanların Vergi Haftasını kutlayarak, \"ülkeye hizmet ediyorsunuz. Gösterdiğiniz çabadan ötürü sizleri tebrik ediyorum\" dedi.


Ziyarete katılan tüm çalışanların kendilerini tanıtmalarının ardından Müdür Hakan Albaklı, 15 kişilik genç kadrolarının olduğunu belirterek, Ocak ayında bu yana büyük performans sarf ettiklerini söyledi. Ablaklı, \"Vatandaşın ve devletin haklarından taviz vermiyoruz. Elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz\" dedi.


Ziyarette Kaymakam Suat Demirciye Çiçek ve plaket takdim edildi.


Daha sonra Vergi Dairesi çalışanları Silopi Belediye Başkanı Hüsnü Yıldırım`ı makamında ziyaret etti. Ziyarette sıcak bir ilgi ile karşılanan Vergi Dairesi çalışanları belediye başkanına teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler. (Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir