• DOLAR 32.56
  • EURO 34.858
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden Mağdur Aileye Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Hayırseverler ile yoksullar arasında hayır köprüsü olmaya devam eden Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti, hayırseverlerin yardımı ile mağdur bir aileye daha yardım elini uzattı.
 
Çavuşlu mahallesinde harabeye dönmüş, elektriksiz ve susuz bir evde 30 yıl boyunca yaşamını sürdürmeye çalışan ve bir yıl önce de eşini kaybeden Dindar Mutlu ve beş çocuğu, mağduriyetlerinin Rehber TV`de yayınlanan Umut Kapısı programında yayınlanmasından sonra hayırseverlerin yardımı ile yeni bir eve yerleştirilmişti.
 
Mutlu ailesine yardımda bulunan Umut Kervanı Platformu Mersin Sözcüsü Ömer Ayhan, İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) yaptığı açıklamada, "Rehber TV`de yayınlanan Umut Kapısı programından sonra gelen yardımlar ile Dindar Mutlu ablamızı ve çocuklarını 30 yıldır elektriksiz ve susuz yaşadıkları harabe evden çıkarıp, yeni bir eve yerleştirdik. Gelen yardımlar ile Dindar ablamıza bir buzdolabı ve bir çamaşır makinesi aldık" dedi.
 
"Allah yardım edenlerden razı olsun"
30 yıl sonra buzdolabı ve çamaşır makinesine kavuştuğu için mutlu olan Dindar Mutlu ise, duygularını şöyle dile getirdi: "30 yıl boyunca ne elektriğim vardı, ne de suyum. Çok sefalet çektim. Allah yardım edenlerden razı olsun ve hayırlarını kabul etsin." (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir