• DOLAR 32.662
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2510.825
  • ...
Vergi Haftası Batman`da törenle kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İl Defterdarı Hasan Koca başkanlığında kurum çalışanlarından oluşan heyet, 24. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Batman Valisi Yılmaz Arslan`ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete, Vergi Dairesi Müdürü Yusuf İpekci, Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlık Müdürü Durmuş Ali Doğan, Milli Emlak Müdürü Hakan Özsüer, Muhakemat Müdür Vekili Nihan Tekin Akay, Muhasebe Müdürü Aynur Şentoprak, Personel Müdür V. Nedime Ataköşker, Gelir Müdür Vekili Pınar İnegöl ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Elif Özsüer katıldı.

 

Defterdar Hasan Koca, ziyaret sırasında Vali Arslan`a kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hasan Koca, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı`nca hazırlanan vergi verme ve fiş almayı teşvik eden afiş ve duyuruları şehrin işlek noktalarına astıklarını belirtti.

 

Vali Arslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken tüm defterdarlık camiasını çalışmalarından ötürü tebrik etti. Arslan, her yıl 25 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında kutlanan vergi haftası münasebetiyle vergi ödemenin toplumun kalkınması ve ekonominin büyümesindeki öneminin tüm kesimlere benimsetilmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

Defterdarlık heyeti, ziyaret anısına Vali Arslan`a çiçek ve plaket takdim etti. Heyet, daha sonra aile fotoğrafı çektirdi. (Sezer İlbasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir