• DOLAR 32.314
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2279.545
  • ...
Elazığ Valisi Yırık, depremde yaralananları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Doktorlardan tedavileri süren depremzedelerin sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Yırık, yaralılar ve aileleri ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dün elim bir deprem hadisesi yaşadıklarını anımsatan Yırık, “Saat 9.37’de meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremde hamdolsun ki can kaybımız yok. Tabi ki depremin heyecanıyla içgüdüsel olarak vatandaşlarımız bulunduğu ortamdan uzaklaşırken düşme, ayağını burkma suretiyle bir takım sıkıntılar yaşadı. Toplamda 80 vatandaşımızın dün bu şikâyetlerle sağlık kuruluşlarında tedavileri görüldü. Bugün itibariyle sadece 6 vatandaşımızın tedavileri devam ediyor. Vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sağlık durumlarının iyi olduğunu bilmek sevindirici.” dedi.

Dün itibariyle vatandaşlardan ölü olayıyla ilgili bir şikâyet gelmediğini vurgulayan Vali Yırık, "Bununla birlikte vatandaşlarımızın taleplerini almak üzere Çevre ve Şehircilik, AFAD İl Müdürlüklerimiz ve İl Özel İdaresi personelimizden oluşan hasar tespit çalışma ekibimiz şu anda sahaya çıktılar. Ekipler, sahada denetim ve tespitlerini yapıyorlar. Vatandaşlarımızın merak edeceği, mağdur olacağı hiçbir husus yok. Devletimiz tüm kurumlarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde” ifadelerini kullandı.(İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir