• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
Yetim Der Yetimleri Sevindirmeye Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Merkezi Almanya`nın Bopfinge kentinde bulunan İnternational Help Organization Pro Orphans (Avrupa Yetim Der) Kardeş Aile Projesi kapsamında Bitlis`teki fakir ve muhtaç ailelere yardımda bulundu.
 
Avrupa Yetim Der yardımlarını Bitlis`te faaliyette bulunan Bitlis Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Best Der) aracılığı ile yetim ailelere ulaştırdı.
 
Konuya ilişkin açıklama yapan Best-Der Genel Sekreteri Çetin Kaya şunları ifade etti: "bizler ilimizde bulunan mağdur, muhtaç ve yetim aileleri tespit ederek hayırseverlerden gelen yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Tespit etmiş olduğumuz yetim ailelere desteğini sürdüren Avrupa Yetim Der`e teşekkür ederiz. Avrupa Yetim Der gibi tüm hayırsever sivil toplum kuruluşları, iş damları, kurum ve kuruluşlar ve Allah rızası için bir mağdurun ve yetimin ihtiyacını gidermeye çalışan herkese sesleniyoruz. Gelin bu mağdur ve yetim ailelere sahip çıkalım. Onların mağduriyetini giderelim ki, şanı yüce rabbim de kıyamet günü bizim mağduriyetimizi gidersin." (Şükrü Tontaş - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir