• DOLAR 32.423
  • EURO 35.196
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Bahçeli`nin Grup Toplantısından Satırbaşları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Bahçeli`nin konuşmasından satırbaşları;
Ermeni çeteleri Bakü`de Gence`de ve vatanımzın birçok yerinde oluk oluk kan akıtmışlar öldürme konusundaki seviyelerini göstermişlerdir. Geçmişte emperyalistlerin tetikçiliğine soyunan Ermeni çetelerinin yaptıkları ortadadır. Hocalı`da insanlık yerin dibine geçmiştir. İnsanların kafatasları yüzülmüş, anaların karnı yarılmış, işkenceler uygulanmıştır.

HOCALI MİLLİ BİR GURURDUR
Ermeni ölüm tacirleri ve onların arkasında duranlar babanın gözünün önünde evladı katletmiştir. Tarih şahittir ki Hocalı karanlığa gömülmüştür. Herkes bilmelidir ki Hocalı bir milli gururdur. Günü geldiğinde hesabı vereceklerdir. Hepimiz Ermeniyiz deyişini dile getirenlere Hocalı`nın bedduası hiç ayrılmayacaktır. Türk olmaktan utananların nefesi hiç şüphe etmesin kesilecektir.

 GÜL HEPİMİZİ İNCİTTİ

Bu şartlar altında Cumhurbaşkanı Sayın Gül`ün Ermenistan`da seçimi kazanan Sarkisyan`a tebrik etmesi hoş olmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanı`nın dileklerde bulunması hepimizi özelllikle de Azeri kardeşlerimizi inctmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın tebrik gönderdiği kişinin elinde Hocalı`nın kanı bulunmaktadır.

HİÇ KİMSE ERMENİSTAN`A YANAŞMAYA KALKMASIN
Zaman zaman Türkiye`ye gelerek partimizi de hedef alan bazı Azerbaycan milletvekilleri daha ne kadar bu kafa yapısının esiri olacaktır. Türk milleti son yurdunda yaşayacaksa ilkelerine tam riayet etmelidir. Türkiye Cumhuriyeti`ni yöneten bugünkü isimler başkasına iyi görünerek dünü yok sayacaklarsa pişmanlıklarını bir gün idrak edeceklerdir. Hocalı`nın kanı kurumadan hiç kimse Ermenistan`a yanaşmaya kalkışmamalıdır. Aksi takdirde günaha batacaklardır.
Hocalı olmak üzere Ermeni saldırısıyla şehit olanlara Cenab-ı Allah`tan rahmet diliyorum. AKP hükümetinin PKK terör örgütü ve Öcalan ile yürüttüğü müzakereler her gün boyut almakta. Türkiye İmralı adasında sürdürülen pazarlığa kilitlenmiştir. Görülmektedir ki terörist başı adına çözüm adı verilerek tepeye çıkarılmıştır. AKP caninin kapı kulu haline gelmiştir. Bugüne kadar terör saldırılarıyla dilediklerini yaptıramayan örgüt beklentilerini Başbakan`la aynı çizgiye oturtmuştur. AKP hükümeti bir avuç eşkiyaya başı önde siyasi namusunu devretmiştir.

ERDOĞAN MİLLETİMİZİ MAHFETMİŞTİR
Etnik temelli örgüte sevdalanması bir bebek katiline muhabbeti onur kırıcıdır. Türkiye`nin 29 yıldır mücadele ettiği kasaplara devleti teslim etmiştir.
Erdoğan klasik bir PKK ağzı olan barış ve çözüm laflarına sığınarak milletimizi mahfetmiştir. AKP iktidarı bir avuç eşkiyaya siyasi namusunu devretmiştir.
Örgüt her fırsatta barıştan bahsederek iç ve dış kamuoyu oluşturmaya çalışmıştır. Her barış diyaloğu sonrası saldırılar peşpeşe gelmiştir.
AKP`nin biraz vicdanı kaldıysa PKK`nın elindeki evlatlarımızı her taşın altına bakarak bulup, ailesine teslim etmelidir.
Eli kanlı canavara yeniden yaşam iksiri vermiştir. Bölücülük nişanına hak kazanmıştır. Başbakan Erdoğan değişik görevlerin yeni sıra, kartvizitine yeni eklediği İmralı Mübaşirliği için bütün gücünü sarf etmektedir. Her sözü AKP`li ve BDP`li müridler tarafından merakla takip edilmektedir. Sözde çözüm önerilerinin neleri kapsadığı hala açıklanmamıştır.
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir