• DOLAR 32.599
  • EURO 34.796
  • ALTIN 2495.76
  • ...
Erbakan`ın gayesi beşeriyetin saadetiydi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Gercüş Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Atilla Yaramış, 2 yıl önce hakkın rahmetine kavuşan Milli Görüş hareketi lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocanın vefatının 2.yıldönümünde yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Erbakan`ın bu milletin yetiştirdiği en büyük liderlerden birisi olduğunun altını çizen Yaramış, şunları söyledi: \"27 Şubat 2011 tarihinde Rahmeti Rahmana kavuşan merhum Erbakan hocamızın vefatının üzerinden geçen iki yıl, onun fikirlerindeki ve idealindeki ulviliği biraz daha ortaya çıkartmıştır. Onun, kendi döneminde hakkıyla anlaşılmadığı aşikârdır. Zira nice dayatma ve baskılara maruz kaldığı ömrü, bunun en büyük kanıtıdır\"

 

Merhum Erbakan Hocanın gayesinin bütün insanların saadeti ve huzuru olduğunu ifade eden Yaramış, \"Yegâne gayesi, kendi ifadesiyle, bütün beşeriyetin saadetiydi, huzuruydu. Eğer bu ülkede inananlar siyaset yapabiliyorsa, dernek kurabiliyorsa, vakıf kültürünü yaşatabiliyorsa, tüm bunlar Erbakansız düşünülemez. Onun imzasıyla hayat bulan D-8, asrın en büyük kurtuluş reçetesi olma vasfını haizdir. İnanıyoruz ki bu topraklarda barış, huzur ve refahın tekrar hayat bulması, Erbakan Hocamızın fikri, ideali ve aksiyonunu anlamaya bağlıdır. Gercüş Eğitim Bir Sen olarak vefatının ikinci yılında Hocamızı özlemle ve rahmetle anıyoruz\" ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir