• DOLAR 32.52
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2435.944
  • ...
BAE planını ifşa eden gazete hacklendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin bazı Arap ülkeleriyle imza attığı “ihanet anlaşmalarında” Birleşik Arap Emirlikleri ile Suudi Arabistan’ın ekonomik destek planına dair bir haber yayınlayan Lübnan merkezli El-Ahbar gazetesi siber saldırıya uğradı. The Middle East Eye internet sitesinin haberine göre El-Ahbar’ın internet sitesi Salı günü başlayan ve devam eden siber saldırıyla karşı karşıya.

Ekonomik yardım vaadi iddiası

Lübnan gazetesi pazartesi günü, adı belirtilmeyen bir Faslı diplomatik kaynağa dayandırdığı haberde, Siyonist rejimle “normalleşme” imzaları atan ülkelere Abu Dabi ve Riyad’ın mali destek ve ekonomik yardım vaadinde bulunduğunu kaydetmişti. Haberde, Faslı diplomatın, Siyonist rejimle anlaşmalara imza atan ülkelere ABD’nin ekonomik yardım sözü verdiğini, iddia eden açıklamaları yayınlandı.

BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed

Haberde ekonomik yardım vaadinin, “kısmen Riyad ve Abu Dabi’nin doğrudan sağlayacağı desteğe ve bununla beraber Siyonist rejimin özellikle lojistik ve teknik uzmanlık açısından doğrudan rol oynadığı yatırım projelerine katılıma sağlamaya dayandığına” dikkat çekiliyordu. Haberin yayınlanmasından kısa bir süre sonra gazetenin internet sitesinin DDos saldırısına maruz kaldığı belirtiliyor. BAE’nin son yıllarda, Siyonist rejimin eski askeri siber güvenlik uzmanlarını kiralayarak, küresel çapta saldırılar düzenlediği biliniyor.

Netanyahu’dan Fas Kralı’na davet

Siyonist işgal rejimi Başbakanı Benyamin Netanyahu, telefon görüşmesi gerçekleştirdiği Fas Kralı 6. Muhammed’i Siyonist rejime davet etti.  3 gün önce Siyonist işgal rejimi  ve Fas arasında diplomatik ilişkilerin normalleşmesi kapsamında 4 anlaşma imzalanmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir