• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Mekke’nin Fethi programı online olarak düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Programın 31 Aralık Perşembe akşam saat 21.00’de gerçekleştirileceğini belirten Anadolu Gençlik Derneği Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, herkesi programı takip etmeye davet etti.

Programın Türkiye’nin 81 ilinde tertipleneceğini söyleyen Özkan, “Anadolu Gençlik Derneği olarak her sene 31 Aralık’ta Türkiye’nin her yerinde yapmış olduğumuz Mekke’nin Fethi programını bu sene pandemi nedeniyle maalesef yüz yüze yapamıyoruz. Bizde bu sene çözüm olarak tüm Türkiye’de aynı saatte ve online bir şekilde bu programı yapma kararı aldık. Dünyada tanınan çok değerli misafirlerin katılacağı, Türkiye’de de çok değerli alimlerin, hocaların ve sanatçıların katılacağı bir program, inşallah 31 Aralık günü saat 21.00’de hem televizyonlarda hem de sosyal medya üzerinden canlı olarak verilecektir.” dedi.

Herkesi programı takip etmeye davet ettiklerini belirten Özkan, “İsteğimiz o saatte insanlar geceyi manevi bir şekilde ihya etsin. Programda Kur’an-ı Kerim, ilahiler okunacak, konuşmalar yapılacaktır. Düzenleyeceğimiz programla o gecenin ihya edileceğine inanıyorum. İnsanların ifsat programlarını değil, bu programı takip etmelerini istiyoruz. Program sayesinde bir kez daha Mekke’nin Fethi tekrar gündeme gelecektir.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir