• DOLAR 32.377
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2325.606
  • ...
Cumhurbaşkanı danışmanından Doğu Perinçek'in kanalına ilginç destek çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aynı zamanda Darülaceze Başkanlığı görevini de yürüten Hamza Cebeci, ''Türkiye'nin milli kanalı'' olarak nitelendirdiği Ulusal Kanal'a gönülden 'destek verdiğini' ifade etti.

Doğu Perinçek'e ait Ulusal Kanal'da  Digiturk ve Tivibu'ya girebilme adına yardım kampanyası başlatıldı. ''Hedef 5 milyon evi daha aydınlatmak'' sloganı ile başlatılan kampanyaya Cumhurbaşkanı danışmanı Hamza Cebeci'de destek verdi. Cebeci Ulusal Kanal için ''Türkiye'yi emperyalist güçlere karşı koruyan, ülkesinin ve ülke insanının yanında olan kuruluş'' tanımını yaptı ve kendi camiasına da bu kampanyaya katılma çağrısı yaptı. 

Cumhurbaşkanı danışmanı ve Darul Aceze Başkanı Hamza Cebeci, şahsı ve kendisi gibi bizim düşünenlerin Ulusal Kanal'ın Digitürk ve Tivibu mecralarına girebilmeleri için destek çağrısı yaptığı Ulusal Kanal'ın 3 kez Darul Aceze için canlı yayın yaptığını vurguladı. Hamza Cebeci, 'Gönülden destekliyorum dediği Perinçek'in kanalı için 'olması gereken en güzel yerde olmasını arzu eder gönülden destekleriz' beyanında bulundu. 

Ulusal Kanal tarafından yapılan açıklamada daha fazla izleyiciye ulaşma adına başlatılan yardım seferberliği kapsamında 1 milyon TL'nin toplandığı ve halen 2 buçuk milyon liraya ihtiyaçlarının olduğu kaydedildi.

 Kaynak: Referans Medya

Bu haberler de ilginizi çekebilir