• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Cezayir ve Tunus, siyonistlerin uçağına hava sahalarını kapattı, TAKDİR EDİLECEK ADIM
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DIŞ HABERLER SERVİSİ – Siyonist işgal rejimi ile normalleşerek başta Filistin olmak üzere tüm İslam elemine ihanet eden Fas’ın attığı bu hain adım İslam ülkelerinden tepki toplamaya devam ediyor. Normalleşme kararının ardından siyonist bir heyet Rabat’a resmi bir ziyaret gerçekleştirmişti. Ancak daha sonradan öğrenilen bilgilere göre Cezayir ve Tunus’un bu siyonist heyete hava sahasını kapattığı ve bundan dolayı uçağın rotasını değiştirdiği öğrenildi.

Cezayir'in, siyonist işgalci ve Amerikan yetkililerden oluşan bir heyeti taşıyan uçağa hava sahasını kapatmasında ABD'nin Fas'ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini tanıma kararı da etkili olduğu düşünülüyor.

Başından bu yana Filistin davasının yanında yer alan Tunus ise Siyonist işgal rejimi  ile normalleşmeyi kınamayı dahi reddeden Arap Birliğinin "ölü bir yapı" olduğunu her fırsatta dillendiriyor.

Tel Aviv'den Rabat'a giden uçakta ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner ve işgalci israil Ulusal Güvenlik Danışmanı Meir Ben Şabbat da yer aldı.

Siyonistlere ait olan hava şirketinin uçağı siyonist işgalci ve Fas bayraklarıyla süslendi ve üzerine İbranice, Arapça ve İngilizce "barış" kelimesi yazıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir