• DOLAR 32.603
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2492.019
  • ...
Gaziantep Valisi Gül’den özel hastanelere tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünya Covid-19 pandemisine karşı dayanışma duyguları ile adeta seferber olurken Türkiye’de ve Gaziantep'te bazı özel hastanelerin Covid-19 hastalarını “ticari meta” olarak gördüğü ortaya çıktı.

Gaziantep’te özel hastanelerin Coronavirus tedavisinde yüksek ücret aldıkları yönündeki iddialar kent gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kentteki özel hastane yöneticileri ile video konferans üzerinden bir araya gelen Gaziantep Valisi Gül, “Covid-19 tedavisinde ilave ücret alınmayacak” demesine rağmen bazı özel hastaneler Covid-19 hastalarından ek ücret almayı sürdürüyor.

Kasım ayında Coronavirus vaka sayısı pik yapan ve hastanelerde yer kalmayan Gaziantep’te Covid-19 hastalarından ek ücret alınması vatandaşların da tepkisine neden oluyor.

Vergi Dairesi Başkanlığı Değerlendirme Toplantısı, Vali Gül, başkanlığında video konferans yönetimi ile gerçekleştirildi.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Vali Gül, “Covid-19 hastalarının tedavi ücretlerini SGK ödemesine rağmen bazı özel hastaneler fatura vermeden, elden ilave ödeme alarak milletimizin ve devletimizin bu mücadelesine zarar vermeye devam etmektedirler. Arkadaşlarımız tek tek bütün hastalarla konuşup şikâyetlerini alacaklar.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir