• DOLAR 32.607
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2497.003
  • ...
Siirt Belediyesinden temizlik çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasıyla boşalan cadde ve sokakların temizliği için kolları sıvayan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kısıtlamanın olmadığı günlerde vatandaş ve araç yoğunluğunun bulunduğu alanlarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yürüttü.

Bulvarlar, ana ve ara arterler, caddeler, sokaklar, kaldırımlar, mahalle araları, yolcu durakları ve oturma bankları gibi pek çok alanda süpürme ve deterjanlı su ile yıkama işlemi gerçekleştiren ekipler Siirt genelinde adeta temizlik seferberliği başlattı.

Çalışmalara katılan Siirt Valisi Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, yaptığı açıklamada “Belediyemizin tüm ekipleri 7 gün 24 saat sahada çalışıyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı bütün ekiplerimiz kısıtlamayı fırsat bilerek özellikle ana cadde, meydan ve kalabalık caddeleri süpürüyor ve yıkıyorlar. Ekiplerimiz işlerini her zaman çok severek yapıyorlar. Salgından dolayı sahada çalışan tüm ekiplerimiz, caddelerde ve kamu kurumlarında hijyenin sağlanması için çok önemli çalışmalar yaptı. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir