• DOLAR 32.331
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2297.849
  • ...
Hilvan’da asfalt yama çalışması başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İlçe genelinde mevsimsel şartlardan dolayı hasar gören yolların bakım ve onarımını sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğalgaz altyapı çalışmalarının bittiği alanlarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile koordineli bir şekilde yol asfalt yama çalışmalarına başladı.

İlçedeki trafik konforunu artırmak amacıyla yol, cadde ve sokaklarda devam eden yol iyileştirme çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçede yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarının ve mevsimsel şartlardan dolayı hasar gören yolların araç kullanıcılarına zor anlar yaşattığını belirtti.

Bayık, "Bu nedenle vatandaşlarımızın daha modern ve daha iyi şartlarda ulaşım sağlayabilmesi için ilçenin birçok noktasında yol iyileştirme çalışmalarını tamamladıktan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde doğalgaz şebeke hattı döşeme çalışmalarının yapıldığı güzergâhlarda asfalt yama çalışmalarına başladık. Halkımızın memnuniyeti ve ilçemizin kalkınması için var gücümüzle çalışıp vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarını ortadan kaldıracağız." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir