• DOLAR 32.397
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.936
  • ...
ABD üsleri kapatılsın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya'da alınan S-400 füzelerinin ardından Türkiye'ye yaptırım uygulayacağını söylemesi ve geçen hafta yaptırım yapacaklarını ilan etmesinin ardından vatandaşların tepkisi sürüyor.

ABD'nin, Müslümanları hiçbir zaman dost olarak görmediğini ifade eden Batmanlılar, İslâm coğrafyasını kana bulayan ABD'nin müttefik olarak görülemeyeceğini vurguladı.

ABD’ye misli ile karşılık verilmesi gerekliğini ifade eden Sıtkı Akkağıt ile Rıfat Deniz, ABD'nin Adana'daki İncirlik ve Malatya'daki Kürecik üslerini kapatılmasını istediklerini, böyle bir karar alınması halinde sonuna kadar arkasında olacaklarını söyledi.

"Amerika’nın olduğu yerde kan ve gözyaşı vardır"

ABD'nin İslam'a ve Müslümanlara büyük zarar verdiğini söyleyen Ömer Faruk Şahin de, "Kesinlikle onları ülkemizde istemiyoruz. Amerika’nın olduğu yerde kan ve gözyaşı vardır. Amerikan üslerinin kapatılmasına geç bile kalınmıştır. O üstlerden ülkemize nelerin getirildiğini kimse bilemiyor." ifadelerini kullandı.

"ABD elçilikleri de kapatılsın"

Ahmet Çetiz ise yaptırım kararına karşılık Türkiye'deki ABD üslerinin kapatılmasının yanı sıra elçiliklerin de kapatılması gerektiğini belirtti.

Çetiz, "Gittikleri her yere fitne ve fesattan başka bir şey götürmemişlerdir. Bunu en yakın komşularımız olan Irak ve Suriye’de görüyoruz." diye belirtti. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir