• DOLAR 32.596
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2409.248
  • ...
Siirt’te kaçırıldığından şüphelenilen genç ölü olarak bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, uzun bir süredir İstanbul'da çalışan ve evlilik hazırlıkları ve nişanlısını görmek için 17 gün önce Siirt'te gelen Ulu, ortalıktan kayboldu.

Hayatından endişe eden ve kaçırıldığından şüphelenen ailesi durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirmiş ama herhangi bir haber alınamamıştı.

Botan Vadisi Milli Parkı sınırları içinde bugün saat 15.30 sıralarında tarladan dönen köylüler bir gencin cesedi ile karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda cesedin 17 gün önce evden çıkıp bir daha haber alınamayan 20 yaşındaki Ozan Ulu’ya ait olduğu belirlendi.

Ozan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere112 sağlık ekipleri tarafından  Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Baba Nezir Ulu, bir yerel haber ajansına şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Çocuğum en son ağabeyiyle görüştü. Çarşamba günü de 14.24’ten sonra telefonu kapandı ve bir daha haber alamadık. Kaçırıldığından şüpheleniyoruz. Emniyet güçlerinin çocuğumu bulacağına inanıyorum. Görenlerin polise haber vermesini rica ediyorum.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir