• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
Mardin Artuklu Üniversitesi “Jet Kart” uygulaması için protokol imzaladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Artuklu Üniversitesinin öğrenci ve tüm personellerinin kullanabileceği akıllı kampüs kart projesi kapsamında Halk Bankası A.Ş Genel Müdürlüğü ile imzalanan 5 yıllık protokolde, projenin yazılım ve donanımının Halk Bankası tarafından finanse edileceği belirtildi.

MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, “Jet Kart” adını verdikleri akıllı kart sistemi ile Üniversite öğrencilerinin ve personellerinin merkezi kampüs ve diğer yerleşkelerde almış oldukları; yemek, barınma ve diğer hizmetlerin daha pratik ve şeffaf olması maksadıyla üniversitenin geleceğine yönelik yatırımların yapıldığını aktardı.

Rektör Özcoşar, üniversitenin gelişimine katkı sunacak her türlü projede diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, protokolün hayırlılara vesile olmasını diledi.

 Sosyal mesafe ve temas olgularının önem arz ettiği bu dönemde imzalanan projenin önemine değinen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Bayar, Mardin Artuklu Üniversitesi olarak dijital platformda öğrenci ve personellerin daha iyi hizmet almalarını hedeflediklerini belirtti.

Bayar, nakit para alışverişi olmaksınız dijital ortamda hizmet almanın ciddi anlamda şeffaflık sağlayacağını ve her türlü israfın da önüne geçileceğini ifade etti.

2021 yılı içinde faaliyete girmesi planlanan ‘Jet Kart’ın aynı zamanda öğrenci ve personel kimliği özelliğine de sahip olacağı belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir