• DOLAR 32.558
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2429.59
  • ...
Yazı Yazarak Para Kazanmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal hayatın ve alışverişin internet ortamına kayması, web sitelerinin yeni uygulamalara yönelmelerine yol açıyor. Faaliyet gösterdikleri alanda rakiplerinden bir adım önde olmak, arama motorlarında ilk sıralarda çıkmak için SEO çalışmalarına ağırlık veriyorlar. Kendilerini diğer sitelerden ayıran, ziyaretçi çekecek özgün içeriklere ücret ödüyorlar. İnternette yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız yazkazan.net sizin için en doğru adres olacaktır.

İnternette Yazı Yazarak Nasıl Para Kazanılır?

Google arama motoru algoritmalarını değiştirerek son güncellemesini yaptı. Bu güncellemeyle birlikte web siteleri google aramalarında üst sıralarda görünmek istiyorlarsa özgün içeriklere sahip olmaları gerekiyor. Web siteleri de kendi bünyelerinde birçok yazar bulunduramayacağı için bu çalışmaları makale yaz para kazan sistemlerinde yazarlık yapan özel ve tüzel kişilerden satın alarak karşılıyorlar.

Web siteleri, özgün içerik alanında referansa sahip kişi ve siteleri tercih ediyorlar. Bu nedenle makale yazarak para kazanmak istiyorsanız bu alanda aranılan sitelerden birinin bünyesine katılmanızda yarar vardır. Tek başınıza site ayarlamak, kendinizi kabul ettirmek rekabet ortamında zor olacaktır. Halbuki zengin içeriklere sahip, sektörün güçlü sitelerinden birinde başlamak sizin için avantajlı olacaktır.

Yazkazan.nette Nasıl Makale Yazılır?

Ek gelir, hobi olarak başlayan makale yazarak para kazan arz-talep doğrultusunda bir meslek dalı olma yolunda hızla ilerliyor. Bu yolda güçlü bir destek ve yardım aracılığıyla hızlı ilerleyebilirsiniz. Siteye üye olarak, yazar kadrosuna katılabilirsiniz. Bunun için siteye girip, "kayıt ol" sayfasını doldurmanız yeterlidir.

-Yazı yazmayı, araştırmayı, bilgi toplamayı seviyorsanız,

- İnternetle ve bilgisayarla haşır neşirseniz yazar olmak için önünüzde engel bulunmuyor. Kısa sürede size geri dönüş sağlanarak yazkazan.net ailesine yazar olarak katılıyorsunuz.

Sitede yeni yazarlar standart kategorisinde yer alıyor. Ana sayfada kazanmaya başla sekmesini tıkladığınızda bütün konular önünüze geliyor. İstediğiniz konunun karşısındaki "yazmaya başla" seçeneğini tıklayarak yazmaya başlayabilirsiniz. Konunun size ağır geldiğini, yazamayacağınızı düşünürseniz "iade et" seçeneğiyle iade edebilirsiniz. Bu konuda hiçbir kısıtlama veya hak kaybı bulunmuyor. Başka bir konuyu yazabilirsiniz.

Yazkazan.net Yazarlara Nasıl Destek Oluyor?

Yazkazan.net yazarlarını bir aile olarak kabul ediyor. Yeni yazarlara kendilerini geliştirmeleri için eğitim ve danışman desteği sunuyor. İçerik üretme, daha iyi makale nasıl yazılır konularında sürekli yardım ve destek alıyorsunuz. Bu konuda size örnek içerikler gönderiliyor. Bunları inceleyerek, daha iyi yazma konusunda ilerleme kaydediyorsunuz.

Yazkazan.net Ne Kadar Ödüyor?

Sitede standart, uzman, elit yazar kategorileri bulunuyor. En alt kategori standarttır. Elit kategorisine yükseldiğinizde hem fazla kazanıyorsunuz hem de bütün kategorilerdeki içerikleri görebiliyorsunuz. Böylece daha fazla yazma ve kazanma avantajına sahip oluyorsunuz.

Bütün içerik üretme sitelerinde ücretlendirme 100 kelime üzerinden yapılıyor. Standart yazar için 100 kelimesi 60 kuruş, uzman yazar için 1 TL, elit yazar için 1,5 TL'dir. Ücretlendirme düşük gibi görünse de ek gelir kapısı olarak düşündüğünüzde ne kadar çok yazarsanız o kadar çok kazanıyorsunuz.

Sürekli yazarak elit kategorisine yükseldiğinizde günlük 3000 kelime yazdığınızda günlük 45, aylık 1350 TL kazanıyorsunuz. Bonuslu konuları yazdığınızda, yarışmalara katıldığınızda kazancınız daha da yükseliyor.

Yazkazan.net Ne Zaman Ödüyor?

Site, yazarlarına ödemelerini düzenli, zamanında ve tam olarak yapıyor. Bu konuda yazarlar ödeme endişesi yaşamadan, güven ve gönül rahatlığı içinde yazılarını yazıyorlar.

Standart yazarların ödemeleri her ayın 15'inde yapılıyor. Standart yazar en geç ayın 14'inde para çekme talebinde bulunuyor. 15'inde de yazarın kazancı banka hesabına yatırılıyor.

Uzman ve elit yazarlar isterlerse haftalık olarak para çekme talebinde bulunabiliyorlar. Hafta içinde verdiğiniz para çekme talebiniz sonucunda cuma günü kazançlarınız hesabınıza yatırılıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir