• DOLAR 32.331
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2295.726
  • ...
SON DAKİKA
Metal Soyunma Dolabı Nedir , Nerelerde Kullanılır ?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Günümüzde genellikle 15 ve 10 kapılı olarak çok tercih edilmektedir. İçlerine ayakkabı , emanet , baret gibi fabrikalarda personellerin kullandığı eşyalar kullanılmaktadır.

Emanet dolabı kare çekmecelerden oluşur. 10-15-20-25-30 çekmeceli emanet dolapları üretilmektedir.

İsteğiniz doğrultusunda çekmece sayısını ve ebatları belirleyebilirsiniz. Emanet dolapları; Hastane, otogar, havaalanı, spor salonu ve alışveriş merkezlerinde kullanılmaktadır. Değerli eşyaların ve genellikle işçilerin elbise ve giysilerin saklandığı dolaplar ise çelik soyunma dolabı modelleri olmaktadır.

Bu ürünler çok gözlü olabileceği gibi tek ve çift kapılı gibi modelleri de içinde barındırmaktadır. Metal işçi soyunma dolaplarında kilit mekanizması mevcuttur.

Satın almadan önce muhakkak kilit mekanizmasının olup olmadığına dikkat edilmelidir.

Kalitesiz kilit mekanizması zamanla dolabın güvenliği için tehlike arz etmektedir.

Bu nedenle satın almadan önce kesinlikle yakından incelemeniz gerekmektedir.

Günümüzde çok ucuz fiyatlara satılan metal dosya dolapları zamanla raflarda ve kapılarda arızaya neden olmaktadır.

Çelik dolap içerisindeki gizli ve önemli evrakların güvenle saklanması için kilit mekanizmasının kaliteli olması şarttır. Metal dolaplar günümüzde ofislerde , fabrikalarda , eğitim kurumlarında ve hatta evlerimizde dahi yoğun olarak kullanılmaktadır.

Ofislerde kullanılan metal dosya dolabı genellikle 198'lik dosya dolabı olarak adlandırılır.

İçerisinde 5 göz bulunur ve 60 adete yakın klasör kapasitelidir. Emanet dolabının üreticisi az sayıda bulunmaktadır. Bunun için internette kısa bir araştırma sonucunda üreticisine ulaşabilirsiniz.

Emanet dolabında dikkat etmeniz gereken şey Ereğli sacı olmasıdır. Emanet dolapları hem anahtarla hem de dijital kilit sistemi takılabilir.

İsteğiniz doğrultusunda seçeceğiniz bu kilit sistemine göre imal edilir. Emanet dolaplarına değerli eşyalarınızı koyarak sporunuza veya alışverişinize güvenle yapabilirsiniz.

İstediğiniz ebat, çekmece, renk ve kilit sisteminde imal edilir.

En çok tercih edilen renkler; Gri, siyah, mavi, kırmızı renklerdir. Tüm soyunma dolabı modellerine https://www.enginmetal.com.tr/ adresten ulaşabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir