• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Antalya Belediye Başkanından CHP'li isimlere ağır sözler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Koronavirüs tedavisinin ardından 4 ay sonra taburcu olan ve yeniden göreve başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşlara yazılı olarak açıklamada bulundu.

Muhittin Böcek, bu süreçte partisi CHP içerisinde yaşanan koltuk savaşına değindi.

"PARTİMİZİN ÇATISI ALTINDAKİ BAZI MENFAAT GRUPLARININ İNSAN OLMAYI UNUTTUKLARINI GÖRDÜM"
Hastalık dışında, bir başka acı gerçekle daha yüzleştiğini kaydeden Böcek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu süreçte 'vefanın' ne kadar önemli olduğunu anladım, bir kez daha. 18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm. Ahlaki ve etik olmayan bir şekilde, gelecek hesapları yaptıklarına şahit oldum. Bu şahısların oyunlarına, benimle birlikte siz de şahit oldunuz; biliyorum.

"ÖLECEĞİMİ, HATTA ÖLDÜĞÜMÜ DÜŞÜNMELERİ HEPİMİZİ UTANDIRDI"
Uğrunda savaş verdiğimiz demokrasiye yakışmayan, seçilmiş bir başkanın insiyatiflerini hiçe sayan uygulamalar yapmanın dışında; bu insanların, ben hastanede yaşam savaşı verirken öleceğimi, hatta öldüğümü düşünmeleri hepimizi insanlığımızdan utandırdı. Ama ben, yine aynı Muhittin’im. Dün nasılsam, bugün de öyleyim. Hala sizin bildiğiniz, tanıdığınız ve güvendiğiniz o insanım. Ve yarın da, sizin bildiğiniz o insan olarak kalacağım. Kendimden ve taşıdığım değerlerden hiç vazgeçmeden, aynı azim ve kararlılıkla, size ve Antalya’mıza hizmete devam edeceğim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor; herkese sağlıklı günler diliyorum”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir