• DOLAR 32.453
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2323.25
  • ...
Şahinbey Belediyesi sosyal medya üzerinden ödüllü yarışma düzenliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi sosyal medya üzerinden sorular sorarak halkı ödüllendirmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor.

Belediye tarafından sosyal medyada sorulan sorularla vatandaşlar Şahinbey Belediyesinin hizmetleri konusunda bilgilendiriliyor.  

Yapılan hizmetler ile ilgili sorulan sorulara doğru cevap veren vatandaşlar arasından çekilen kura sonrasında düzenlenen törenle 50 kişiye tablet, 38 kişiye kitap, çanta ve kumbara hediye edildi.

Şahinbey Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmalarla vatandaşları bilinçlendirip hediyeler verdiklerini belirtti.

Tahmazoğlu, “Coronavirus nedeniyle vatandaşlarımız vakitlerinin daha büyük bölümünü evde geçirdikleri için sosyal medya üzerinden yarışmalar düzenledik. Bu yarışmalarda vatandaşlarımıza çeşitli hediyeler verdik, vermeye devam ediyoruz. Şimdide iki ayrı soruya doğru cevap veren vatandaşlarımız arasında çekilen kura sonrası 50 kişiye tablet, 38 kişiye kitap, çanta ve kumbara hediye ettik. Bu yarışmalarımız devam edecek. Tabletlerin ve diğer hediyelerin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir