• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Devrimci Garo’dan S-400leri verelim çıkışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam Dünyasındaki solun aslında ABD’nin yedek çantası olduğunu az buçuk meseleleri derinlemesine tahlil edenler bilir.

Garo Paylan’ın mecliste yaptığı basın açıklamasında söylediği sözler aslında bu ülkenin sosyalistlerin durduğu yerin özeti:

 - S-400’leri iade edelim

Şu cümle adamı ele verecek cinsten. Peki bu cümleyi kuran bir adam, bir daha sosyalizmden, bağımsızlıktan bahsedebilir mi?

Bahsedemez elbette bundan dolayı Paylan şu cümleleri de sarf etti.

"Bu S-400'ler başınıza daha çok bela olacak. Bir tost makinası alsanız 1,5 yıl depoda tutmazsınız. Türkiye'nin 2,5 milyar dolar verdiği S-400'ler depoda çürütülüyor. Rusya'ya bunları iade edelim"

Aslında açıktan "ABD’ye boyun eğmek gerek" diyemediği için sözlerinin üstüne halkçılık sosu sürmüş

Neymiş!

S-400’ler çürüyormuş!

Koca koca bir milletvekili bunu söylüyor. Bir hava savunma sistemi kullanılmadığı için (ki daha kurulumu tamamlanmadı) çürüyor olabilir mi? Şu an savunma sistemine sahip olan tüm ülkeler parayı çöpe mi attı? Hepsinin ki çürüyor mu yani?

Bir de tost makinası üzerinden örnekleme yaparak halkı düşünüyor gibi yapmaları yok mu? Paylan elbette böyle düşünebilir bize ne diyebilirsiniz?

İşte tam oraya geliyorum

Onlarca yıldır Afganistan’dan Irak’a; Somali’den Yemen’e kadar dünyanın dört tarafında emperyalizme karşı direnen İslami kesimi Amerikancılıkla suçlayan sosyalistler, acaba gelip bize sosyalist direnişi anlatsın diye davet ettikleri devrimci Garo’nun bu sözleri için ne der?

Hem sonra Türkiye’nin ne alacağına, kimden alacağına, niçin alacağına Amerika’nın karışmasını kabulleniyorsanız "yaşasın devrimci mücadelemiz" diye slogan atacağınıza "mandater yönetim istiyoruz" diye slogan atsanıza!

Hem daha gerçekçi durur!

Haydi, haydi naza çekmeyin!

Sevgili Sam Amcaya, Amerika’ya selama durun da yüzünüzde eğreti duran şu anti Amerikancı maskeniz iyice düşsün!

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir