• DOLAR 32.482
  • EURO 34.577
  • ALTIN 2478.963
  • ...
Eşi Covid-19’dan dolayı vefat edenlere bin 500 TL destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi pandemiden dolayı mağdur olan esnafa ve usta öğreticilerden sonra Covid-19 nedeniyle eşlerini kaybeden vatandaşlara bin 500 TL nakdi yardım sağlıyor.

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile işyerleri kapanan esnafa ve usta öğreticilere bin 500 TL destek sağlayan Şahinbey Belediyesi, evde karantinada olan vatandaşlara da sıcak yemek ve gıda paketi desteği veriyor.

Pandemi sürecinde vatandaşların acılarını ve sorunlarını paylaştıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Covid-19 salgınında eşlerini kaybeden vatandaşlara  bin 500 TL nakdi yardımda bulunduklarını söyledi.

Covid-19 nedeniyle zor günler geçiren esnafa ve usta öğreticilere bin 500 TL destek verdiklerini anımsatan Tahmazoğlu, “Aynı zamanda Covid-19’dan dolayı evlerinde karantinada olana vatandaşlara sıcak yemek ve gıda paketi dağıtımlarımızda devam ediyor. Şimdi de Covid-19’dan dolayı eşleri vefat eden vatandaşlarımıza bin 500 TL nakdi destek sağlayacağız. Vereceğimiz bu destek kayıplarının telafisi asla olamaz ancak acılarını paylaşmak ve ihtiyaçlarının karşılanması adına bir destektir. Şahinbey Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar her alanda vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.  (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir