• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...
Viranşehir'de 3 milyon 500 bin TL'lik yüzme havuzunun temeli atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Temel atma töreninde konuşan Viranşehir belediye Başkanı Salih Ekinci, tesisin ilçe halkına ve mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunarak, şöyle devam etti:

Viranşehir’de gençlerin ve vatandaşların spor yapabilecekleri imkanlar hızla artıyor. Hizmet, sadece yol su ve kaldırımdan ibaret değildir. Bunlar zaten bizim asli görevlerimizdir. Bunun yanında hemşerilerimize spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandırıyor, Viranşehir Belediyesi olarak tesis yatırımlarına devam ediyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu 7'den 70'e her yaşta Viranşehirliyi yüzme sporu ile buluşturacak. Viranşehir’in 2'inci kapalı yüzme havuzu olma özelliğini taşıyan yarı olimpik yüzme havuzu bir yılda tamamlanması hedefleniyor. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun

Temeli atılan ve 955 metrekarelik alanda inşa edilecek yarı olimpik havuzun 25 metre uzunluk, 1 metre 35 cm derinlik, 12 metre genişliğinde olacağı ve 3 kulvarı barındıracağı kaydedildi.

Ayrıca tesiste; soyunma odaları, yönetim odası, hacim odası, antrenör odası, malzeme ve temizlik odalarının bulunacağı belirtildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir