• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Elazığ basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Elazığ`da yayımlanan gazete ve haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde…


ELAZIĞ NET HABER.COM: ARICILIK KURSU DÜZENLENECEK
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde arıcılık kursu düzenleneceği açıklandı.


EL-AZİZ GAZETESİ: MADEN JANDARMA KARAKOLU`NDA İNTİHAR
Maden İlçesi`ndeki Hazar Jandarma Karakolu`nda görevli jandarma er Mazlum Aksu, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu intihar etti.


GÜN IŞOĞI GAZETESİ: ERBAKAN ELAZIĞ`DA ANILACAK
Saadet Partisi eski Genel Başkanı Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan, vefatının 2. Yılında Elazığ`da çeşitli programlarla anılacak.


NURHAK GAZETESİ: HUZUREVİNİN DEVRİ GERÇEKLEŞTİ
Pertek`te bulunan huzurevinin kapatılması nedeniyle Pertek Belediyesi ile SHÇEK arasında yapılan protokolün 9. maddesi gereğince huzurevinin belediyeye devredilmesi gerektiğinden devrin gerçekleştirilmesi için Tunceli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü`nden görevlendirilen ayniyat saymanı Düzgün Kaya ve Belediye Başkanı Kenan Çetin arasında imzalanan protokol gereğince devir işlemi gerçekleşti.


ARTI EKSİ HABER.COM:SELDA ÖĞRETMENİ ALLAH KORUDU
Elazığ`ın Harput Mahallesi`nden şehir merkezine doğru yola çıkan Beden Eğitimi Öğretmeni Selda Gülşen özel otomobiliyle giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince 100 metrelik uçuruma düştü, yürüyerek ambulansa bindi.


HABER AYRINTI.COM: HURDA ARAÇ PARÇALARINI SANAT ESERİNE DÖNÜŞTÜRÜYOR
Fırat Üniversitesi (FÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Rüchan Keçeci`nin, hurda otomobil, kamyon gibi araç parçalarından yaptığı metal heykeller büyük beğeni topluyor.(Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir