• DOLAR 32.475
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2427.792
  • ...
Peygamber`e (sav) Yürek Veren Gönüller Yarışıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Said-i Nursi Vakfı resmi internet sitesi olan www.saidinursi.ch/tr adresinden yapılan duyuruda, âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed` (s.a.v.)in Kutlu Doğumu münasebetiyle ödüllü siyer, şiir ve makale yarışması düzenleneceği ifade edildi.

Dört ayrı kategoride düzenlenecek olan yarışmalara 29 Mart Cuma gününe kadar başvuru yapılabiliyor. Yarışmalarda yaş sınırlaması olmazken, Siyer yarışmasında orta ve ileri düzey olmak üzere iki farklı kategoride yarışma ve değerlendirme yapılacağı ilan edildi. Siyer, şiir ve makale yarışmalarında dereceye girenler için sürpriz hediyelerin verileceği belirtilen duyuruda, dereceye girenlerin 7 Nisan Pazar günü Muttenz`de düzenlenecek olan Kutlu Doğum Etkinliğinde açıklanacağı duyuruldu.

Vakıf yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yarışmaya katılacak olan şiir ve makalelerin kesinlikle alıntı olmaması gerekiyor. Yarışmaya katılmak isteyenler Basel Said-i Nursi Vakfı`na müracaat edebiliyor. Yarışmaya katılmak isteyenler, ayrıntılı bilgi için www.saidinursi.ch/tr adresinden bakabilir. (Hamza Korkut - İLKHA)

 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir