• DOLAR 32.541
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2433.141
  • ...
Adıyaman`da salavat kampanyası başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Adıyaman merkezde faaliyet yürüten kısa adı Vahdet-Der olan Vahdet Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Kutlu Doğum ayı münasebetiyle salavat kampanyası başlattı.


Vahdet-Der başkanı Ali Çelik, \"Salâvat-ı Şerifeler Allah Resulü` (s.a.v)nü hatıra getirmekte, bu durumda kişiye direk huzuru ilahiyi hatırlatmaktadır. Huzuru ilahiyi hatırlayan insan ise kendini günahlardan muhafaza eder. Bu durum ne kadar tekerrür ederse kişi o kadar maneviyatta ileri gider. Bundan dolayı tüm Müslümanları yaklaşmakta olan Kutlu Doğum Mevlidi`ne milyonlarca salâvat getirmiş olarak girmesini temenni ediyoruz. Zaten yüce Allah Kur`an da `Muhakkak ki Allah ve melekleri, Nebî`ye (Peygamber`e) salat ederler. Ey iman edenler (ölmeden önce Allah`a ulaşmayı dileyenler), siz (de) O`na salat edin! Ve (O`na) teslim olarak salat edin!` diye buyuruyor\" dedi.


Ayrıca Samsat ilçe temsilciliğinde 24. 02. 2013 Pazar günü saat 19.00`da, il merkezinde ise 28.02.2013 Perşembe günü şubat ayı şehitleri ile ilgili düzenlenen programlara tüm halk davet edildi. (Cemil Özdaş- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir