• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Malatya'da asayiş uygulamaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Zafer Mahallesinde bir araç içerisindeki toplam 4 şüpheli şahıstan 9 gram Metamfetamin, 2 gram esrar ele geçirildiği ve şahıslara sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapıldığı belirtildi.

Taştepe Mahallesinde bir şahıstan 1,8 gram Metamfetamin ele geçirildiği ayrıca şahsa sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapıldığı belirtilen açıklamada, Başharık Mahallesinde 2 şahıstan toplam 23 bin 84 kanabinoid, 6.39 metamfetamin ve 6 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği ve ayrıca 2 şahısa sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapıldığı ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, Çavuşoğlu Mahallesinde bir şahıstan ruhsatsız av tüfeğinin ele geçirildiği, Kiltepe Mahallesinde araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden 5 adet yeşil reçeteye tabi hap ve 0,93 gram Metamfetamin ele geçirildiği belirtildi.

Şifa Mahallesinde bir şahsın üzerinden 1 adet kesici aletin ele geçirildiği ve idari para cezasının uygulandığı kaydedilen açıklamada, Kuyu Önü mezarlık civarında bir araçta bulunan bir şahıstan 4 gram Metamfetamin ele geçirildiği açıklamasında bulunuldu.

Açıklamanın sonunda, Yeşilkaynak Mahallesinde bir şahıstan 10,54 gram esrar, 10,57 gram kannabinoid ve 1,94 gram Metamfetaminin ele geçirildiği, Çevreyolu üzerinde bir aracın kovalamaca neticesinde yakalandığı içerisinde bulunan bir şahıstan 1 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği kaydedildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir