• DOLAR 32.588
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2491.159
  • ...
`Zamanı Gelince Koltuk Bırakılmalı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA -Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Kılıçdaroğlu, açıklamalarda bulundu soruları yanıtladı.
Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin seçimlerin genel değerlendirmesinin ardından Merkez Yönetim Kurulu`nda (MYK) değişiklik yapılıp yapılmayacağını sorması üzerine, hiç kimsenin yerinin garanti olmadığını söyledi.


Kılıçdaroğlu, "Genel Başkan dahil hiç kimsenin koltuğu ömür boyu sürecek bir koltuk değildir. Kişiler, yeri ve zamanı gelince koltuklarını bırakmalılar. MYK üyelerimiz için de aynı şey geçerlidir" dedi.


Başbakan`ın "balkon konuşması" sırasında "Hakkını helal ettiğini" söylediği anımsatılarak, "Sizin de böyle bir düşünceniz var mı?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Ben haksız yere hiç kimsenin kalbini kırdığımı sanm ıyorum. Tam tersine bana hakaretler yapıldı, sesimi çıkarmadım, sadece dava açtım" karşılığını verdi.


Anayasa değişikliği için halk oylamasında verilen "hayır" oylarının oranının yüzde 42 olduğu anımsatılarak, bu oyların genel seçimlere yansımadığına işaret edilmesi üzerine Kılıçdaroğlu, "hayır" oyu kullananlar arasında CHP`lilerin ağırlıklı olarak yer aldığının bilindiğini ancak yüzde 42`nin ne kadarının partilerinin oyu olduğunu bilmediklerini belirtti.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir