• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır Umut Gıda Bankası`ndan Suriyelilere Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır(Amed) ve çevre ilçelerinde yoksullara yaptığı yardımlarla tanınan Diyarbakır Umut Gıda Bankası, Suriye`de yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerinden kaçarak Mardin`in Kızıltepe ilçesine sığınan mültecilere Rahmet Gıda Bankası aracılığıyla çeşitli giyim malzemelerin yanı sıra yüzlerce gıda kolisi gönderdi.
 
Yaptıkları yardımlar hakkında açıklamada bulunan Diyarbakır Umut Gıda Bankası yöneticilerinden Mehmet Köksal, "Muhtaç ailelere ve Suriyeli mültecilere yardım etmeyi kendimize vazife olarak görüyoruz" dedi.
 
Suriyeli mülteciler için kampanya başlattıklarını ifade eden Köksal, " Suriyeli kardeşlerimizin ihtiyaçları çoktur. Tüm kardeşlerimizin bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz. Bizlerde Diyarbakır Umut Gıda Bankası olarak derneğimizin hazırlamış olduğu yüzlerce giyim ve erzak kolilerini mültecilere ulaştırmak için Rahmet Gıda Bankası ile irtibata geçtik" ifadelerini kullandı.
 
"Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse Allah`ta onun ihtiyacını giderir"diyen Köksal, herkesten Suriyeli mültecilere destek vermelerini isteyerek sözlerine son verdi. (M. Sait Adiyaman- İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir