• DOLAR 32.361
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.089
  • ...
Batman Valisi yatılı kız Kur`an kursunu ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Valisi Yılmaz Arslan İl Müftülüğüne bağlı olarak eğitim veren Necat Nasıroğlu Yatılı Kız Kuran Kursu`nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

Kuran Kursu ziyaretinde Vali Arslan`ı İl Müftüsü Hasan Çağlar ve kurs yöneticileri karşıladı.

 

Öğrencilerle birlikte yemek yiyip sohbet eden Vali Arslan, eğitimleriyle ilgili bilgi aldı.

 

Öğrencilerin sorunlarıyla da ilgilenen Vali Arslan, bu yıl hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için yaz gezisi düzenlenebileceğini söyledi.

 

Öğrencilerle sohbeti sırasında çeşitli tavsiyelerde de bulunan Vali Arslan, öğrencilerden aldıkları eğitimi toplumsal sorunların çözümü için kullanmalarını ve sosyal hayatta aktif bir rol üstlenmelerini istedi.
Vali Arslan ziyareti sırasında kurs binasını da gezerek incelemelerde bulunduktan sonra öğrencilerle aile fotoğrafı çektirdi.

 

Yapılan açıklamada, 60 öğrencisi bulunan Kur`an kursunda beş öğretmen ve bir yönetici görev yaptığı belirtilerek, \"Öğrencilerin çoğu ilçe ve köylerden gelmektedir. Hafızlık ve dini bilgiler eğitimi alan öğrenciler, bir yandan açık öğretim lisesi ve fakültesinde de yaygın eğitimlerini devam etmektedirler\" denildi. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir