• DOLAR 32.592
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2510.01
  • ...
Ağrı`da zümre toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - İmam Hatip Lisesi`nde yapılan 2012-2013 eğitim öğretim yılı 2. dönem tüm branşlar ve sınıf öğretmenleri genişletilmiş zümre toplantısını katılan Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, zümre başkanlarıyla bir araya geldi.


Genişletilmiş zümre toplantısında Eğitim ve Öğretim programlarının uygulanmasında karşılaşılan güçlükler ve bu güçlüklerin giderilmesi ele alındı. Öğrencilerin çalışma ve eğitim durumları ile bölgenin özellikleri incelenerek öğrencilerin başarılı olmaları konusunda alınması gereken tedbirlerin konuşulduğu toplantıda, derslerde izlenecek yöntem ve teknikler belirlenmeye çalışıldı.


Yaklaşık 2 saat süren toplantıda öğrenme güçlüğü çeken öğrenciler ile öğrenme güçlüğü çekilen konuların ilgili sınıf zümre öğretmenleri ile işbirliği yapılarak belirlenmesi ve gerekli önlemlerin alınması ve yetersizliği görülen öğrencilerle ilgili alınması gereken tedbirler de görüşüldü.


Daha sonra sınıfları gezen Başak, öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Şube Müdürleri Özlem Çeçen, Murat Karakurt ve Neriman Karakoç`ta eşlik etti. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir