• DOLAR 32.342
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2309.541
  • ...
SON DAKİKA
86 yaşında meme kanseri ameliyatı olan hasta şifa buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir üniversite hastanesinde yapılan tetkikler sonucu meme kanseri tanısı konulan 86 yaşındaki Cevahir Patır, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan ameliyattan sonra iyileşti.

"Kanser ameliyatlarını da yapmaya devam etmekteyiz"

86 yaşındaki hastanın ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Operatör Doktor Vedat Deniz, "Bir üniversite hastanesinde yapılan tetkikler sonucu meme kanseri tanısı konulan 86 yaşındaki Cevahir Patır, tercihini hastanemizden yana kullanarak ameliyatını bizim yapmamızı istedi. Yapılan tetkikler detaylı incelendi ve ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Üç gün sonra taburcu ettik. Pandemi mücadelesi sürerken, onkolojik prensiplere uyularak kanser ameliyatlarını da yapmaya devam etmekteyiz." ifadelerini kullandı.

"Bana çok iyi baktılar"

Ameliyattan çok korktuğunu belirten 86 yaşındaki Patır, "Bu yaşımda ameliyat olursam sağ çıkamam diye çok korkuyordum. Kanser hastalığının ismi bile ölümden daha çok korkmama sebep oluyordu. Karar vermem biraz zor oldu fakat doktorumla konuştuktan sonra bu korkumu yendim. Çok şükür ameliyatım başarılı geçti. Hastanede bana çok iyi baktılar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir