• DOLAR 32.593
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2421.01
  • ...
Küçük öğrencilerinden sağlık çalışanları için empati çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Abdulkadir Tutaşı İlkokulu Müdürü İhsan Homan, Müdür Yardımcısı Ali Turuş, Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alpay Tuncar ve diğer hastane yetkililerinin katılımıyla empati afiş çalışması Devlet Hastanesinin poliklinikler girişine asıldı.

Homan, sağlık çalışanlarının verdikleri bu mücadelede yalnız olmadıkları, onları düşünen birilerinin her daim olduğunu göstermek amacıyla empati çalışması yaptıklarını kaydetti.

Öğrencilerin bu süreçte kendilerini sağlık çalışanlarının çocuklarının yerine koymaları isteyerek düşünmelerini ve mesajlarını bu şekilde yazmalarını istediklerini aktaran Homan, şöyle konuştu:

“Oldukça güzel, anlamlı ve duygu yüklü mesajların gelmesi üzerine bu mesajların büyük bir brandaya yazılarak Covid-19 ile mücadelede en ön safta yer alan ve günlerce hatta haftalarca çocuklarını göremeyen sağlık çalışanlarının bu mücadeleyi verdikleri Mardin Devlet Hastanesinde sergilemenin daha uygun düşündük.”

Çok mutlu olduklarını dile getiren Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alpay Tuncar da milli eğitim camiası nezdinde yaşları küçük yüreği büyük minik öğrencilere teşekkür etti. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir