• DOLAR 32.573
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2426.93
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: TPAO GENEL MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, bu ayın sonunda emekliliğe ayrılacak olan TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal`a veda yemeği düzenledi.

HÜDA PAR BEŞİRİ İLÇE TEŞKİLATI KURULDU
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Beşiri ilçe teşkilatı ilçe Kaymakamlığına verilen dilekçe ile resmen kuruldu.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: TABLET`LER DAĞITILMAYA BAŞLANDI
Milli Eğitim Bakanlığı`nın \"Fatih projesi\" kapsamında Türkiye genelinde öğrencilere verilen tablet bilgisayarlar, Batman`da seçilen iki pilot okulda dağıtıldı.

ALT GEÇİT YAĞMUR SUYUNDAN GEÇİLMİYOR
Batman`da İstasyon alt geçidi her yağmur yağışında su altında kaldığı için halk tehlikeli olan demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor. Duruma tepki gösteren Batmanlılar, çoğu kez ölüm ile burun buruna geldiklerini ifade etti.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: BATMAN 25 BİN VARİL`İ DEVİRDİ
TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, veda turları kapsamında geldiği Batman`da müjdeli haber verdi. Uysal, Batman`da günlük üretimin 25 Bin varilin üzerine çıktığını söyledi.

SİLAH BAĞIŞI KALDIRILDI
Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyetinin iade-i ziyaretinde konuşan Vali Yılmaz Arslan, silah ruhsatlarından alınan bağışın kaldırıldığını belirtti.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: OKULLARDA SALGIN TEHLİKESİ
Batman kent merkezindeki eğitim yuvaları hijyen sorunu yaşıyor.

GÜNAK BM-GYC`DEYDİ
Batman Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti`ni ziyaret eden Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, Batman Bölge Devlet Hastanesi ve diğer hastanelerde özellikli hizmetler noktasında adımlar atılacağını söyledi.


BATMAN UMUT GAZETESİ: TPAO, TÜRKİYE`NİN GÖZBEBEĞİDİR
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, bu ayın sonunda emekliliğe ayrılacak olan TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal`a dün akşam TPAO`da bulunan Petrol Kafe de veda yemeği verdi.

BM-GYC HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERİNİ AĞIRLADI
Batman Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Faruk Günak, kongre sonucu yeni oluşan yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Günak, yeni yönetime başarılar diledi.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: BATMAN`DA BOMBA VE MOLOTOF KOKTEYLİ ELE GEÇİRİLDİ
Toplumsal olaylarda kullanılmak üzere hazırlandığı değerlendirilen boru tipi bomba ve moltof bombası malzemeleri ele geçirildi.

GENEL MÜDÜRE VEDA YEMEĞİ
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü, bu ayın sonunda emekliliğe ayrılacak olan TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal`a dün akşam TPAO`da bulunan Petrol Kafe de veda yemeği verdi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: KUCAĞINDAKİ ÇOCUĞUNU ÖLDÜ ZANNETTİ
Batman da dilencilik yapan bir kadın, kucağındaki çocuğunu öldü zannedince ortalığı bir birine kattı. Yoldan geçen bir vatandaş çocuğu hastaneye yetiştirdi. Hastanede yapılan ilk müdahalede çocuğun havale geçirdiği anlaşıldı.

KAZADA ÖLEN OĞLUM ENGELLİ DEĞİLDİ
Batman da 11 gün önce yaşanan kazada oğlu ölen Ahmet Halimoğlu, kaza sırasında yaşamını yitiren oğlunun engelli olmadığını ifade etti.

BATMAN POSTASI GAZETESİ: MOBESSE HATLARI TELEKOM ŞEBEKESİNDEN ÇEKİLECEK
Batman`da güvenliği sağlama adına Afet Koordinasyon Merkezinde konuşlandırılacak olan sistem için gerekli olan modern mobesse kameralarının tüm hatları Telekom şehir içi şebekelerinden geçirilecek.

ALT GEÇİT YAĞMUR SUYUNDAN GEÇİLMİYOR
Batman`da İstasyon alt geçidi her yağmur yağışında su altında kaldığı için halk tehlikeli olan demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor. Duruma tepki gösteren Batmanlılar, çoğu kez ölüm ile burun buruna geldiklerini ifade etti.


BATMAN GAZETESİ: STK`LAR ANADİL İÇİN ALANLARDAYDI
21 Şubat dünya anadil günü nedeniyle Atatürk parkı önünde basın açıklaması yapan Batman Demokrasi platformu, Kürtçe ve Türkçe yaptığı açıklamada Kürtlerin anadilde eğitim hakkının engellendiğine dikkat çekti.

BATMANA İLK TABLETLER GELDİ
Milli Eğitim Bakanlığının \"Fatih Projesi\" kapsamında Türkiye genelindeki öğrencilere dağıttığı tablet bilgisayarlar, Batman`da pilot olarak seçilen Batman Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Liselerinin öğrenci ve öğretmenlerine dağıtıldı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: TPAO`DA GÜNLÜK ÜRETİM 70 BİN VARİL
TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Batman`da yaptığı açıklamada yarısı yerli üretim olmak üzere günde toplam 70 bin varil ham petrol üretimi yaptıklarını söyledi.

DİLLER ALLAH`IN AYETLERİDİR, YASAKLANAMAZ
Eğitim İlke-Sen Batman Şubesi, `Dünya Anadili günü`nü kutladı. Şube yetkilileri: \"Kürtçe başta olmak üzere birçok dile kamusal alanda getirilen yasaklar, baskılar ve hatta acımasız cezalar sadece bir dili değil, bir halkı inkârın en büyük kanıtı olmuştur\" dediler.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: ALT GEÇİT YAĞMUR SUYUNDAN GEÇİLMİYOR!
Batman′da İstasyon alt geçidi her yağmur yağışında su altında kaldığı için halk tehlikeli olan demir yolunu kullanmak zorunda kalıyor. Duruma tepki gösteren Batmanlılar, çoğu kez ölüm ile burun buruna geldiklerini ifade etti. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir