• DOLAR 32.576
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2423.941
  • ...
Belediye işçisi kılığındaki polisler sebze meyve halinde operasyon yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  sebze ve meyve halinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisini aldı. Hal ve çevresinde teknik ve fiziki takibe başlayan polis ekipleri torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarını tek tek belirledi.

BELEDİYE İŞÇİSİ SANDI, POLİS ÇIKTI
Güvenlik kamera görüntülerinde de satış yaptığı belirlenen Yaşar K., (21) İskender S., (36) ve B.T., (17) isimli şüphelileri yakalamak için polis harekete geçti.

Şüphelilerin kendilerini görüp kaçmasını önlemek isteyen polis ekipleri belediye işçisi yelekleri giyerek kılık değiştirdi.

ARAMADA ELE GEÇİRİLENLER
Şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alınırken,  üstlerinde ve kaldıkları ambarlarda arama yapıldı.

Yapılan aramalarda 3 kilo 131 gram uyuşturucu madde,  1 adet tabanca,1 adet hassas terazi , 5 adet fişek ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 3bin 400 lira para ele geçirildi.

ZEHİR TACİRLERİ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri mahkemece  "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal Veya Ticareti" suçundan tutuklandı.

Hal içinde uyuşturucu madde satan satıcılar ve kılık değiştirip şüphelileri yakalayan polisler ekipleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir