• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
Van Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yılın bütün zamanlarında olduğu gibi kış mevsiminde de muhtaçların sıkıntılarını gidermeye çalışan Van Umut Kervanı, fakir ile hayırseverler arasındaki köprü görevini görmeye devam ediyor.

Bu vesile ile 65 aileye odun ve kömür yardımında bulunan Van Umut Kervanı, bunun yanında ihtiyacı olan ailelere soba ve gıda yardımında da bulundu.

Kış aylarının gelmesi ile beraber tespit ettikleri muhtaç ailelere 500 kilogram kömür ve 250 kilogram odun yardımında bulunmaya başladıklarını belirten Van Umut Kervanı Tespit Komisyonu Başkanı Sait Koç, 35 aileye de soba, soba borusu ve soba tahtası(altlık) yardımlarının da sürdüğünü belirtti.

Bu vesile ile 100 aileye ulaşacaklarını ve muhtaç ailelerin sevinçlerine ortak olmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Koç, bunun yanında haftalık olarak tespit edilen 6-7 aileye de periyodik olarak odun, kömür yardımı yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

“Ailelerimizin sevinçlerine ortak olmak tarif edilmez bir mutluluk”

Vanlı esnafın yardımsever insanlar olduğu belirten Koç, tespitlerini yaptıkları aileler için yardım talebinde bulundukları esnafın hiç tereddüt etmeden ellerinden geldiği kadarıyla yardımda bulunduğunu ifade etti.

Koç, “Bu vesile ile hayırsever ve yardımsever esnafımıza teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Özellikle odun ve kömür yardımında bulunduğumuz ailelerin sevinçlerine ortak olmak tarif edilmez bir duygudur. İnşaallah bu yardım çalışmaları devam edecektir. Bu vesile ile hayırseverimize, esnafımıza da teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlarını kabul etsin mallarına bereket katsın.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir