• DOLAR 32.367
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2325.165
  • ...
Siverek’in yeni belediye başkanı belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından Siverek Belediye Meclisi, yeni belediye başkanını belirlemek üzere toplandı.

Basına kapalı ve yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan seçimde, 3’üncü tur sonunda, 24 oy alan Ak Parti Siverek Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Çakmak, Siverek Belediye Başkanı seçildi.

Çakmak, Siverek tarihinde ilk kadın belediye başkanı oldu.

Belediye Başkanı seçilmesinin ardından kürsüye gelerek teşekkür konuşması yapan Çakmak, “Değerli meclis üyeleri arkadaşlarım demokrasi şölenini bize yaşattığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Siverek’in kaderiyle alakalı önümüzdeki belli bir dönemi birlikte yaşayacağız. Hangi parti temsilcisi olursa olsun fikirleri bizim için çok değerlidir. Bu yolda birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Grup arkadaşlarıma dava arkadaşlarıma bana verdikleri destelerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine de değinen Çakmak, “Dün Cumhurbaşkanımızın bizi kabulünde ilçemizin sorun ve sıkıntılarını kendilerine ilettik. Şunu belirtmek isterim ki Siverek’imizi güzel günler bekliyor.” diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir