• DOLAR 32.599
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2412.151
  • ...
'ABD'de Şubat'a kadar 450 bin kişi ölebilir'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"65 yaşın üzerindeyseniz veya önemli sağlık sorunlarınız varsa kimsenin maskesinin bulunmadığı kapalı halka açık alanlara girmemelisiniz" uyarısında bulunan Dr. Robert Redfield, ABD'de 2021 Şubat ayına kadar ülkede Covid-19 kaynaklı ölü sayısının 450 bine ulaşacağını öngördüğünü söyledi.

Redfield, ABD halkının çok zor bir durumda olduğunu ve Beyaz Saray Coronavirus görev gücü olarak devlet liderlerini uyardıklarını sözlerine ekledi.

ABD'de her bir dakikada 100 fazla kişiye Covid-19 teşhisi konulduğu gelen haberler arasında.

https://ilkha.com/dunya/fauci-abd-de-gunluk-covid-19-vaka-artisi-100-bini-bulabilir-130267

Beyaz Saray Covid-19 Görev Gücü üyesi Dr. Fauci'den artış uyarısı

Beyaz Saray Corona Virüsü Görev Gücü, salgının ABD’nin batı yarısında sürekli ve geniş şekilde yayıldığını daha önce açıklamıştı.

Beyaz Saray Görev Gücü üyelerinden Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, daha önce verdiği bir ropörtajda "Çok çetin bir yoldayız. Yanlış yöne gidiyoruz. Vakalar, 47 eyalette arttı, hastaların çoğalması nedeniyle ülke genelinde hastaneler zorlanmaya başladı. Bazı şeyler değişmezse, farklı bir yol izlenmezse, bu ülkede daha fazla vaka, hastaneye yatış ve ölüm nedeniyle çok fazla acı yaşanacaktır" ifadelerini kullanmıştı. (İLKHA)

https://ilkha.com/dunya/abd-li-uzman-dr-fauci-olu-sayisi-aciklanan-resmi-rakamdan-fazla-124813



Bu haberler de ilginizi çekebilir