• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Perakende sektörü inovasyon ile güçlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Perakende sektörünün Türkiye`deki temsilcilerinden Türkiye Perakendeciler Federasyonu Bursa Şubesi, yönetim kadrosuyla üyelerine verdiği eğitimlerini sürdürüyor.

Bursa Perder`in öncülüğünde Buttim Kültür Merkezi`nde perakendecilere yönelik düzenlenen inovasyon eğitimini Trendmost Danışmanlıktan İnovasyon Uzmanı Salih Keskin verdi.

Perakendecilikte markalaşma zamanı
Eğitim seminerinde konuşan İnovasyon Uzmanı Salih Keskin, \"Her firmanın bir misyonu olmalı ve bu bütün ekibe yayılmalı, yayılan misyon ile çalışanlar işe daha çok bağlanacaklardır\" dedi.

Keskin, inovasyonun markalaşma çabası olduğunu belirtirken perakende de markalaşma ve farklılaşmanın çok önemli olduğunun altını çizdi. İşyerlerinde elemanlara yeterince insiyatif verilmediğini belirten Keskin, \"Ekip çalışmasında da çalışanların kendi insiyatifi olmalı\" şeklinde ifade etti.

Daha iyi hizmet için eğitim
Bursa Perder Başkanı Haşim Kılıç, eğitim seminerine olan yoğun katılımın kendisini memnun ettiğini belirtirken, bu tip eğitimler sayesinde Bursa Halkına daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Bursa`daki perakendecilerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Kılıç, \"Bizler perakendeciler için çalışıyoruz ve halkımız için hizmet veriyoruz. Daha iyi hizmet verebilmemiz için birlik olup bu tip eğitimleri sıklaştırmalıyız\" şeklinde konuştu. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir